info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Alle neuzen in dezelfde richting

Brightest > Alle neuzen in dezelfde richting

De richting van Gent

Negenduust represent, en nu voor echt!

Regionale managers Thomas & Stef openen weldra officieel het 2de regionale Brightest kantoor. Het spreekt voor zich dat ze jullie als eerste willen vertellen over deze plot twist in hun Brightest-carrière. Waarom, wanneer, wie & hoe;  they’ll tell you all about it!

Waarom die regionale kantoren? 🤔

Aantrekken van regionaal talent

Over de jaren heen is duidelijk geworden dat mensen nog steeds veruit de voorkeur geven aan werken in eigen regio. Wanneer kandidaten zien dat er een kantoor in eigen regio is dan is de stap tot solliciteren sneller gezet dan wanneer ze zien dat ons kantoor in Brussel gelegen is.

Streepje voor bij regionale prospecten

Elke streek heeft toch zijn eigen accenten en gebruiken. De voeling met de regio is voor ons zeer belangrijk. De eigenheid en de identiteit, daar willen we verder blijven op inzetten. Hoe kunnen we zo goed mogelijk inspelen op wat onze klanten in de regio willen?

En het gaat niet enkel om de klanten, ook voor de medewerkers is die lokale verankering een meerwaarde. We geven onze mensen de mogelijkheid om dichter bij huis te werken en we creëren een omgeving waar ze samen met streekgenoten zichzelf kunnen ontplooien.

Neus in iemand zijn za.. euh champagne steken.

Er zijn verschillende manieren om deze lekkernij te degusteren. Traditioneel eten we deze op als snoepje. Maar wist je dat het ook bijzonder lekker is om deze in een glas champagne / cava te leggen zodat het zijn subtiele smaak kan afgeven? Daar klinken we op! 🥂