info@brightest.be
+32 3 450 88 42

1 jaar Brightest Oost

Wa was miech da!

Posted by: Eva
Category: Business

1 jaar Brightest Oost, 1 jaar vol eerste keren, 1 jaar mogen samenwerken met gedreven en getalenteerde mensen, een jaar waarvan we hopen dat er nog vele volgen!  Met een bang hart sloten we (David en Kevin) vorig jaar een hoofdstuk af en met volle moed startte we samen een nieuw avontuur in een zeer onzekere tijd. Die start bleek uitdagend maar toch voelde het alsof alles te mooi was om waar te zijn. Hieronder lees je waarom.

1 jaar Brightest oost, wa was miech da!

Die eerste keren

Vooral die “eerste keren” blijven ons het meeste bij: een kantoor zoeken, de eerste medewerker aanwerven, de eerste klant verder helpen.. Een zalig gevoel! Maar bovenal de “high” om stap voor stap aan iets te mogen bouwen waar je met hart en ziel achter staat.

Onder Brightest vleugels

We zijn dankbaar dat we dit avontuur konden aanvatten onder de vleugels van Brightest. Je weet echter nooit wat er op je afkomt, kan zo maar eens een wereldwijde pandemie zijn. Dan ben je blij met een sterke solide achterban. Al bij de eerste kennismaking met het hele Brightest team beseften we dat we het niet beter hadden kunnen treffen. We delen dezelfde passie voor software kwaliteit en vinden elkaar ook in gedeelde waarden en normen waar de rol van de medewerkers centraal staat. Met onze gebundelde krachten maken we samen het verschil binnen het domein van (embedded) software.

Een korte terugblik

Een jaar later blikken we terug op een spectaculaire start en kijken we enthousiast uit naar wat de toekomst in petto heeft. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een 16-koppig team dat we hiernaast graag aan je voorstellen. Onze Brighters tillen de software kwaliteit bij onze klanten elke dag naar een hoger niveau en daarvoor verdienen ze een welgemeende DANKJEWEL! Elk van hen heeft die Brightest factor, die motivatie en drive die ervoor zorgt dat we elkaar ondersteunen en elke uitdaging aankunnen. Nummers zeggen niet alles, maar als je weet dat we vandaag bij Brightest Oost +100 jaar ervaring op de teller hebben met deze 16 medewerkers dan vinden wij dat toch wel heel straf!

Een dankwoord

Dit team is één onderdeel van ons succes; maar er dragen nog enkele anderen een mooi steentje bij aan dit verhaal. Zo was de opstart niet gelukt zonder de support van Koen & Pieter en hun achterban bij de Gumption group, we willen ze dan ook in het bijzonder bedanken voor deze kans. Ook de ondersteuning van LSU (Marc), Thor Park (Kathleen) en het enthousiasme van familie en vrienden vergeten we niet. Het vertrouwen in elkaar als businesspartners en onze gezinnen maken het plaatje compleet.

Tot slot

Wat de toekomst brengt weet niemand, maar dat wij samen verder blijven bouwen aan onze doelstellingen staat buiten kijf. We werken verder aan co-creatie met andere bedrijven. Zo kunnen we onze klanten een zo breed mogelijke waaier aan oplossingen bieden. Alleen was dit ons nooit gelukt maar dankzij de hulp van het Brightest team, LSU en de Incubathor mogen we toch met trots zeggen dat we al een prachtig parcours hebben afgelegd.

Bedankt voor dit mooie avontuur!

Other blogposts