info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Brightest Oost

Het chocolade jubileum

Posted by: Eva
Category: Business
Op 1 april, nee geen mopje, werd Brightest oost opgericht. Het 2de volwaardige Brightest kantoor naast dat van Kontich. Intussen zijn we 6 maanden en (nog g)een corona crisis later. Hoe zou  het intussen met onze Limburgse collega’s gaan, wat hebben ze de afgelopen maanden bereikt en wat zijn de vooruitzichten voor 2021?

Brightest oost startte op 1 april 2020, een lancering die werd overschaduwd door de coronacrisis en bijhorende lock down die toen van kracht was. We lieten het niet aan ons hart komen en zette een online campagne op waarin we enkele teasers de wereld instuurden gevolgd door een digitale lancering. We verschenen in verschillende media en zijn blij te kunnen vaststellen dat onze opening toch niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Al hadden we ons deze lancering zeker anders voorgesteld. 😎

Een chocolade jubileum

In huwelijks-termen kunnen we spreken van een chocolade jubileum, 6 maanden and still going strong! We zijn “dikke gelukzakken” (zoals ze dat in het Antwerps zeggen) dat we de afgelopen tijd zijn kunnen blijven werken en vooral groeien. Want dat hebben we gedaan, in 6 maanden tijd zijn we gegroeid van 0 naar (bijna) 10 Brighters. Een groep van test professionals met verschillende specialisaties en ervaringsniveaus, maar allemaal uit dezelfde regio. Limburg 4 life!

Een snelle groei vergt ook wat organisatorisch talent zo blijkt. Origineel startte we in een kantoor voor 4 personen in het Thor Park in Genk. Ondertussen zaten we daar zo ongeveer op elkaars schoot, in tijden van corona (en ook daarbuiten) niet echt te verantwoorden. Een verhuis drong zich op. Sinds een dikke week zitten we in ons nieuw kantoor, nog steeds in het Thor Park maar een verdieping hoger en met een grotere capaciteit aan zitplaatsen.

2020 loopt (gelukkig?) op zijn einde,
wat brengt 2021?

Zoals we bij de lancering al duidelijk communiceerde willen we in 2022 onze eerste mijlpaal halen: een ploeg van 25 consultants hebben. In 2021 werken we dus dapper verder aan onze groei in het Limburgse landschap. Deze groei gaat verder dan het aanwerven van nieuwe medewerkers, zo ontpoppen we ons ook tot business developers. We willen met Brightest de Limburgse KMO-markt betreden en in het beste geval ook domineren. Wie niet droomt, niet wint hé.

Alsof de agenda daarmee nog niet gevuld genoeg was zetten we onze schouders ook onder het uitbouwen van een nieuwe quality solution. De officiële lancering komt er heel snel aan, dus veel kunnen we er nog niet over kwijt. Wel kunnen we al verklappen dat het een uitstekend alternatief is voor klanten die op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning op vlak van testing EN dat het anders is dan de “klassieke consultancy”. Coming soon!

Other blogposts