info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Brightest West

Wij vieren niet alleen de geboorte van “Jezeke” deze kerst

Posted by: Eva
Category: Business

“Time flies when you’re having fun!”. Met kerst en nieuwjaar voor de deur hebben wij nog een reden om feest te vieren. Het is namelijk al weer 6 maanden geleden dat Brightest West het levenslicht zag.

In mei waagden we (Stef en Thomas), ondanks corona en de strenge maatregelen, de sprong en openden we een nieuwe Brightest vestiging die zich focust op Oost- en West-Vlaanderen. We begonnen vanuit ons kot en ondanks dat aan die situatie momenteel (opnieuw) weinig veranderd lijkt te zijn, zijn wij niet bij de pakken blijven zitten.

Thomas Peeters en Stef Geeurickx

De uitvalsbasis

Met de AA-Tower in het Technologiepark in Zwijnaarde vonden we de ideale uitvalsbasis om deze bruisende regio te veroveren. We maken er deel uit van iCubes, een community van IT-bedrijven, dat verbonden is aan IMEC.

Vanuit ons kantoor op de 8ste verdieping hebben we een schitterend uitzicht over Gent, met haar centrale ligging hét knooppunt van deze regio. Het kantoor ligt naast de autostrade en ringvaart wat het heel makkelijk bereikbaar maakt vanuit alle andere centrumsteden in Oost- en West-Vlaanderen (Sint-Niklaas, Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare). Deze regio is een broeihaard van innovatie en opportuniteiten. Onze lancering werd duidelijk opgepikt en al snel volgden de eerste samenwerkingen met nieuwe en bestaande klanten, hogescholen en organisaties.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, you need a team.”

Het team

Uiteraard heb je hiervoor een team nodig en we hebben al het geluk gehad om enkele schitterende mensen aan boord te halen. Ondertussen zijn we met 6 personen. Een goede mix qua ervaring en specialiteiten, allemaal met een duidelijke passie voor kwaliteit. En we mogen ook de ondersteuning van ons office team niet vergeten, de hulp die we van éénieder gekregen hebben om deze opstart optimaal te begeleiden, … ongezien, bedankt allemaal.

In 2022 willen we verder groeien en als het kan nog iets sneller. Onze huidige klantenbasis in Oost- en West-Vlaanderen en de projecten die we in het vooruitzicht hebben, laten dit alleszins toe. Hierdoor kunnen we onze consultants ook in eigen regio inzetten.

Toch blijven we de lat hoog leggen en willen we enkel mensen aantrekken met het juiste Brightest DNA. Mensen met ervaring, maar ook mensen die de overstap naar IT willen maken, zijn bij ons welkom. In onze masterclass of swITch traject leiden we onze consultants op tot experts die het verschil kunnen maken bij onze klanten. Heb je interesse om ons te vervoegen, er is nog plek!

Other blogposts