info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Brightest Day

Brightest HQ, waar het allemaal begon

Posted by: Berte Verhoeven
Category: Business
In 2016 was de droom van de oprichters van Brightest, Pieter en Koen, om een familiaal consultancybedrijf op te starten waar mensen zich thuis voelen. Intussen zijn we al meer dan 7 jaar aan de slag met een geweldig team van consultants en officemedewerkers.

Unieke aanpak van regiomanagers

Om net die familiale sfeer te kunnen behouden, eentje waar mensen mensen blijven en niet een nummer worden, zijn er intussen nog twee volwaardige kantoren bijgekomen. Onze kantoren te Genk en Gent, waarrond onze regio’s zijn gegroeid.

Met deze regionale aanpak staan we dicht bij onze klanten en hebben we altijd verschillende boeiende projecten in de buurt over heel Vlaanderen. Daarbovenop zijn er ook telkens twee regionale managers welke te allen tijde voor de collega’s klaar staan.

Regionale managers Brightest

Topcollega’s gedurende vele jaren

Naast de regio’s te Genk en Gent mogen we natuurlijk niet vergeten dat het allemaal begon in Kontich. Vandaag beter gekend als HQ, gericht op de streek rond Brussel en Antwerpen. Dat betekent dan ook dat we in deze regio verschillende collega’s hebben die er van het begin bij waren.

Topcollega’s als Thomas Peeters, Hans Colman, Tim Van Goubergen, Louis De Beule en Stef Geeurickx bouwen sinds het begin mee aan het bedrijf en de sfeer.

Als Brightest blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten. En bieden we een inspirerende en ondersteunende omgeving voor ons team. Onze regiomanagers geven ieder hun eigen toets aan de invulling van hun rol.

Regionaal DNA in een warm geheel

Net daarom kijken we al ontzettend hard uit naar onze Brightest teamdag. Op 8 juni zullen we per regio een hele dag verzamelen op de verschillende kantoren met daarbovenop een leuke teambuilding. Mensen van dezelfde regio samenbrengen en hen de kans geven om de banden aan te halen. Iets wat niet altijd evident is in deze nieuwe wereld van hybride werken.

Samen blijven bouwen aan ons regionaal DNA om zo een familiale sfeer te behouden. Eén van de sterktes en prioriteiten van Brightest, waar mensen altijd mensen zullen zijn.

Written by Nils Segers