info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Brightest Day

Tous Ensemble

Posted by: Berte Verhoeven
Category: Business
Wat startte als een zot idee, eindigde in een prachtige dag voor de ganse #Brighcrew. Het was geweldig om te zien dat echt het hele team genoot van deze dag, waarbij oude banden opnieuw werden versterkt en veel nieuwe connecties werden gelegd.

TREASURE QUALITY | Een formidabele groei met top consultants

De afgelopen jaren breidde Brightest grondig uit met de opening van twee 2 nieuwe regionale kantoren in Genk (2020) en Gent (2021). Onze ‘home base’ is al sinds onze oprichting in 2016 dezelfde: Satenrozen, Kontich. Ow Yeah. Daar werken we normaal samen onder één dak met verschillende bedrijven van de Gumption Group. Maar voor één dagje was het hele kantoor nu helemaal alleen van ons!

“Thuiswerken heeft veel voordelen, maar soms heb je er wel even genoeg van. Dat idee speelde duidelijk ook bij veel van onze mensen.”

Ondertussen passeerde er ook nog eens een virus… Vele events kregen helaas de stempel: uitgesteld of cancelled. Gelukkig vonden de collega’s intussen al vlot hun weg (terug) naar één van onze drie kantoren bij hen in de buurt. Maar niemand aarzelde om voor deze dag eens iets langer in de auto to kruipen.

brightest day-8

EMPOWER PEOPLE | Samen genieten van de simpele zaken

Het hoeft allemaal niet ontzettend ingewikkeld te zijn om toch heel hard te kunnen genieten. Lekkere verse koffiekoeken, een gezellige babbel en een tas koffie. De toon voor een fijne werkdag was direct gezet.

“Nog eens een ouderwetse dag allemaal samen op kantoor, dat moet toch kunnen. Hoe lang is dat niet geleden?”

’s Middags zorgde een verkorte teammeeting ervoor dat we allemaal weer op de hoogte waren van het reilen en zeilen in het hele bedrijf. Het pronostikeren kon dan ook stilaan beginnen, want om 16u was er de start van België – Kroatië op het Wereldkampioenschap voetbal.

EXCEL TOGETHER | Tous ensemble, tous ensemble, HEY, HEY!

De nederlaag van onze Rode Duivels werd gelukkig snel verteerd toen het frietkraam werd geopend en de bar op volle toeren draaide. “Op naar een volgende editie”, klonk het quasi unaniem. De voldoening stroomde van alle gezichten. Op zo’n dag ben je echt ontzettend trots een Brighter te zijn!