info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Wat je moet weten over swITch

Brightest > Wat je moet weten over swITch

Wat je moet weten over swITch

Posted by: Koen
Category: Business

swITch

Alles wat je moet weten over ons swITch traject

De voorbije dagen kwamen we met ons swITch traject een aantal keer in de media. De aandacht voor ons initiatief is zeker terecht, alleen lag in de berichtgeving de focus te vaak op randzaken waardoor er heel wat verwarring heerst rond wat we precies aanbieden. Dit heeft er ons toe geleid om door middel van deze communicatie één en ander te verduidelijken.

swITch?

Oorspronkelijk hebben we dit traject uitgewerkt om gemotiveerde mensen die een zekere affiniteit hebben met IT, versneld om te scholen tot technische QA consultants. Wegens de grote investering langs onze kant, wordt een groot deel van het traject op eigen houtje door de kandidaten afgewerkt. Via een online learning platform bieden we de kandidaten toegang tot cursusmateriaal en praktijkoefeningen. Na elke module wordt er van de kandidaten verwacht dat ze de verworven kennis, kunnen vertalen in de praktijk. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer en coach.

Technische QA Consultants?

Eerst en vooral: je solliciteert voor een job als consultant. Dit wil zeggen dat je in de praktijk bij onze klanten zal worden ingeschakeld voor boeiende en uitdagende projecten. Onze klanten bevinden zich merendeels in het noordelijke deel van België, maar over de locatie waar je zal tewerkgesteld worden, kunnen we geen garantie bieden.

Daarnaast is het belangrijk om weten dat je als technisch QA consultant, je een rol opneemt als specialist bij onze klanten. Het is dus belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en weet waarover het gaat.

Wie komt ervoor in aanmerking?

Iedereen met de juiste motivatie en ingesteldheid, ongeacht diploma. Maar wel mensen die een duidelijke passie hebben voor IT en hier zelf al een zeker affiniteit mee hebben ontwikkeld.

Bijvoorbeeld mensen die zich via afstandsonderwijs aan het bijscholen zijn, die op eigen houtje leren programmeren, of mensen die in hun vrije tijd een eigen website bouwden en/of onderhouden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De belangrijkste factor is en blijft motivatie, maar er wordt wel degelijk gekeken in welke mate de kandidaten een eerste kennis hebben van IT technische aspecten.

Daarnaast wordt er streng geselecteerd op consultancy vaardigheden en een match met de waarden van ons bedrijf.

 

Interesse?

In augustus starten we een eerste keer met dit traject. Momenteel zijn er massaal veel kandidaten aangemeld voor dit traject.

Wellicht plannen we later dit jaar een nieuw traject in. Dus als je je in de bovenstaande beschrijving herkent en je hebt de ambitie om deel uit te maken van een top bedrijf, laat dan zeker van je horen: info@brightest.be

Of hou onze website en socials in het oog!