info@brightest.be
+32 3 450 88 42
Brightest > TEST AUTOMATION > Ze proberen altijd een goede match te vinden, zowel voor Attentia als voor de consultant.

Ze proberen altijd een goede match te vinden, zowel voor Attentia als voor de consultant.

Client name:
Attentia
Location:
Ghent, Belgium
Started
January 2017
Completed:
Ongoing
Category:
Consulting & Test Automation

Attentia, partner in HR en Well-being, biedt producten en diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming.

Deze geïntegreerde aanpak levert de klanten data en dus bredere inzichten voor een succesvol HR & Well-being beleid. “Daarbij is kwalitatieve software cruciaal en daar biedt Brightest ons mee de garantie voor.” vertelt Marijke Van Imschoot, Test Manager bij Attentia.

“Op de IT-afdeling van Attentia werken we met 2-wekelijkse sprints in multidisciplinaire teams. Dat wil zeggen dat een team bestaat uit een project owner, analist, scrummaster, ontwikkelaars en een tester. In team wordt de inhoud van de sprint bepaald. Daarna is er een commitment van het team om de sprint samen op te leveren. Iedereen heeft inspraak en als het nodig is dan helpen collega’s elkaar om de sprint tot een goed einde te brengen.”

“Tot op heden werkte Attentia samen met Brightest voor 2 uitdagingen. Eén ervan, het opzetten van een test automatisatie platform, is ondertussen volledig afgerond. Dit op maat gemaakte framework biedt ons de garantie dat we de kwaliteit van onze producten steeds onder controle kunnen houden.

Een tweede uitdaging is het vinden van geschikte mensen om de testerrol in onze teams met succes op te nemen. De consultants van Brightest verstaan duidelijk wat testen is en ze werken actief mee aan de verdere uitbouw van testen binnen Attentia.” vertelt Marijke.

“De samenwerking met Brightest verloopt heel vlot, de afspraken zijn correct en transparant. Ik heb niet het gevoel dat Brightest aan bodyshopping doet als we nood hebben aan een tester in de teams. Ze proberen altijd een goede match te vinden, zowel voor Attentia als voor de consultant.”

Met meer dan 670 medewerkers, verdeeld over 40 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië staat Attentia ten dienste van haar 15.000+ klanten. Meer informatie vindt u op www.attentia.be.