info@brightest.be
+32 3 450 88 42
Brightest > TEST AUTOMATION > Brightest optimaliseerde workflow en introduceerde automatische testing

Brightest optimaliseerde workflow en introduceerde automatische testing

Client name:
Survey Anyplace
Location:
Antwerpen, Belgium
Started
April 2019
Completed:
May 2019
Category:
Consulting & Test Automation

Survey Anyplace is een software waarmee je gepersonaliseerde, interactieve enquêtes, quizzen en assessments maakt. De software helpt gebruikers om quizzes en peilingen op te zetten die niet alleen waardevolle data verzamelen, maar ook iets kunnen teruggeven aan de respondent. Het bedrijf heeft klanten in meer dan vijftig landen. Brightest hielp het team met testautomatisatie. 

“Onze SaaS-applicatie zit boordevol features om een survey volledig op maat te maken”, zegt Emery Walraet van Survey Anyplace. “Wij maken komaf met saaie enquêteformulieren en focussen sterk op gebruiksgemak en mobiele toepassingen.”

Het bedrijf wilde allang automatisch testen in de applicaties integreren, maar het ontbrak aan tijd en ervaring. “We groeien sterk”, zegt Emery. “Zelf automatisch testen opzetten vanaf nul was te belastend in een omgeving waar de prioriteiten voortdurend veranderen. Ons team is relatief jong. We hadden weinig ervaring in automatisch testen.”

“Dankzij Brightest is onze workflow geoptimaliseerd. We verliezen nu minder tijd met manueel testen”, zegt Emery. Naast consultancy was kennisoverdracht een belangrijk aspect van de samenwerking. “Voor onze developers was het cruciaal om hun kennis bij te spijkeren. En van wie kunnen we beter leren dan van de experten bij Brightest?”

De manier van samenwerken ondersteunde de kennisoverdracht. “De consulta nt van Brightest werkte geregeld enkele dagen bij ons op kantoor. Vervolgens bestudeerde ons team de zaken die hij had opgezet, en gingen we zelf aan de slag. Tijdens een follow-upsessie werkten we gericht op specifieke issues. Op die manier hadden we de tijd om te experimenteren en bij te leren. Als we vastliepen, konden we altijd bellen of mailen. Die flexibiliteit was voor ons ideaal.”

Het bedrijf blikt positief terug op de samenwerking. “Brightest aarzelde niet om extra uitleg te geven waar nodig. Dankzij hun hulp werken we nu nog professioneler. Ons team heeft veel bijgeleerd. Precies wat we zochten. Als we in de toekomst opnieuw testspecialisten nodig hebben, doen we zeker een beroep op Brightest.”