info@brightest.be
+32 3 450 88 42
Brightest > PERFORMANCE TESTING > VeePee roemt de ‘can-do-mentaliteit’ van Brightest

VeePee roemt de ‘can-do-mentaliteit’ van Brightest

Client name:
Vente-Exclusive.com (binnenkort VeePee)
Location:
Vorst, Belgium
Started
May 2017
Completed:
Ongoing
Category:
Consulting & Test Automation

Vente-Exclusive.com is een besloten webshop die met 6 miljoen verkochte producten per jaar, en 400 werknemers, marktleider is in België. Samen met de zakencijfers groeiden de IT-noden van het bedrijf spectaculair. Brightest staat Vente-Exclusive.com bij op het vlak van testing.

Enkel leden hebben bij Vente-Exclusive.com exclusieve toegang tot een indrukwekkend aantal lifestyle- en modemerken. Die worden aangeboden met kortingen tot -75%. Elke verkoop staat slechts een paar dagen online: dat heet flash sales.

De formule kent een enorm succes. 3,6 miljoen Belgen zijn lid. Van bij de start in 2007 is het bedrijf primus inter pares in België. Sinds 2015 maakt het deel uit van de in Parijs gevestigde Vente-Privée Group, een wereldspeler op het vlak van online flash sales (72 miljoen leden). Binnen de groep is Vente-Exclusive.com verantwoordelijk voor de operaties in Noord-Europa. De voorbije jaren werd het bedrijf verschillende keren bekroond — BeCommerce bedacht het met de award voor Beste Belgische Webwinkel.

“Je kunt je de IT-noden van een bedrijf in onze sector wel voorstellen”, zegt Davy Derwael, Lead IT North van Vente-Exclusive.com. “Onze IT-afdeling groeide explosief  — uiteraard ook het QA/Testgedeelte. We beseften al snel dat we hulp van buitenaf nodig hadden — en Brightest bleek voor ons de beste, meest betrouwbare partner. Onze IT-behoeftes evolueren voortdurend en soms bliksemsnel. Wij kunnen niet zonder een snelle aanlevering van test engineers met de juiste kwaliteiten. Specialisten die we onmiddellijk kunnen inschakelen en die we niet of nauwelijks hoeven op te leiden.”

Op regelmatige basis steken Brightest en Vente-Exclusive.com de koppen bij elkaar om te brainstormen over de IT-uitdagingen van het bedrijf. “Brightest denkt mee na over onze noden en stelt constructief oplossingen voor”, zegt Davy Derwael. “We zijn voortdurend op een open en positieve manier met elkaar in dialoog.”

Davy Derwael is vooral in z’n nopjes met wat hij de ‘can-do-mentaliteit’ van Brightest noemt. “Die ligt helemaal in de lijn met onze eigen mentaliteit,” zegt hij. “Wij houden ervan om mensen kansen te geven om te groeien, net als Brightest. Al hun test engineers, van junior tot senior profielen, zijn enorm gedreven en professioneel. Allemaal passen ze zich perfect aan aan onze noden. Ze denken mee, proactief en out of the box. Ze geven zich voor 100 procent. Het onderscheid tussen consultant en interne medewerker valt helemaal weg. Da’s ideaal.”