info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Bright Night - The Attentia Case: Our Agile QA Journey

Brightest > Bright Night > Bright Night – The Attentia Case: Our Agile QA Journey

Bright Night – The Attentia Case: Our Agile QA Journey

Location

Satenrozen 10, 2550 Kontich

Date & Time

May 23, 2019 - May 23, 2019 06:00 PM - 10:00 PM

Save event to calendar
Join now 0

Marijke Van Imschoot (Test Manager bij Attentia) doet samen met Frederique De Winter (Manager Tech Unit bij Brightest Software Quality) uit de doeken hoe testing en test automatisatie geïntegreerd werd in de Agile omgeving van Attentia.

Attentia biedt producten en diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Attentia gelooft dat gelukkige mensen de drijvende kracht zijn achter elke succesvolle onderneming. Op de IT-afdeling van Attentia wordt gewerkt met 2-wekelijkse sprints in multidisciplinaire teams.

Tijdens deze Bright Night kom je meer te weten over de evolutie van testing binnen die agile context van Attentia, en hoe test automatisatie als chapter werd toegevoegd in co-creatie met Brightest. Benieuwd? Reserveer je plaats dan via het formulier hieronder.

Voor en na het event kan je netwerken met mensen die jouw passie voor software quality delen. De toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt.


    Join the event

    Marijke Van Imschoot (Test Manager bij Attentia) doet samen met Frederique De Winter (Manager Tech Unit bij Brightest Software Quality) uit de doeken hoe testing en test automatisatie geïntegreerd werd in de Agile omgeving van Attentia. Attentia biedt producten en diensten aan op vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being. Attentia gelooft dat...