info@brightest.be
+32 3 450 88 42

Brightest familiedag

Brightest > Brightest familiedag
Op zaterdag 24 september organiseren we onze eerste familiedag, zowel jij als je gezin zijn welkom!

Alles wat je moet weten

WAT GAAN WE DOEN?

We trekken richting Knokke-Heist naar Anemos Beachclub waar we onze eigen tent hebben op het strand. Ter plaatste kan je in de namiddag deelnemen aan verschillende activiteiten. Afsluiten doen we ‘s avonds met een lekkere BBQ!

PLANNING
 • vanaf 13u: welkom
 • 14u00 – 16u30: activiteiten
 • 17u30: begin BBQ
ACTIVITEITEN

Voor de activiteiten is er keuze uit verschillende mogelijkheden. Indien je kiest voor een activiteit, kies je of beachfun of seafun, combineren is niet mogelijk. Beachfun en seafun duren ongeveer 2u30, in deze periode worden er 2 à 3 activiteiten gedaan.

Kinderen kunnen meedoen aan beachfun en seafun activiteiten vanaf 8 jaar, eventueel vanaf 6 jaar. Keuze ligt bij de ouders, jullie kennen je eigen kinderen het best. Voor de allerkleinsten, tot 6 of 8 jaar, wordt er bij voldoende interesse ook een begeleider voorzien.

Neem je liever niet deel aan deze activiteiten? Er zijn verschillende strandspelen ter beschikking voor de chillers voor een middag vol fun!

Beachfun duurt twee uur en een half, er worden in die tijd 2 à 3 activiteiten gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een keuze gemaakt tussen strandzeilen, beachkiten, bubble football, archery tag, earth ball, longboarden en slackline.

Seafun duurt twee uur en een half, er worden in die tijd 2 à 3 activiteiten gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een keuze gemaakt tussen SUP, Giant SUP, raft, kajak, golfsurf, skimboard, bodyboard, skibanaan.

Voor de allerkleinsten, tot 6 of 8 jaar, wordt er bij voldoende interesse ook een begeleider van Anemos voorzien. Zo kunnen ze samen spelletjes spelen op het strand en hebben alle ouders de mogelijkheid om deel te nemen aan de activiteiten.

Spelpakket strandspelen is vrij ter beschikking met o.a. spikeball, kubb, volleybal, slackline, boulderwand, archery, frisbee, petanque, beachball, beachtennis.

BBQ

Vanaf 17u30 wordt de BBQ aangestoken en kunnen we samen eten.

Er is een mogelijkheid om o.a. vegetarisch en hallal te bestellen, vergeet dit zeker niet aan te geven in het inschrijvinsformulier!

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 10 JULI!

Visual 2

Inschrijven

  Naam (voor- en achternaam)
  Kom je naar onze familiedag?
  Kom je met partner?
  Indien ja, naam partner
  Kom je met kinderen?
  Indien ja, naam en leeftijd kind(eren)
  Doe je mee met de activiteiten?
  Aantal personen beachfun
  Aantal personen seafun
  Aantal kleine kinderen (tot 6/8 jaar) voor activiteit met begeleider
  Aantal personen die blijven chillen op het strand (die niet deelnemen aan één van de activiteiten)
  Blijf je mee BBQ'en?
  Extra opmerkingen ivm BBQ (bv. veggie, hallal, ...)

  Tot aan zee!