info@brightest.be
+32 3 450 88 42

KMO-Portefeuille

Brightest > KMO-Portefeuille

Geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Brightest NV is geregistreerd door de Vlaamse Overheid als dienstverlener voor het geven van ADVIES en OPLEIDINGEN.

Dit betekent voor u als organisatie, dat u gebruik kan maken van onze adviesverlening in software kwaliteitsbewaking met alle deeldomeinen en hiervoor financiële steun krijgt a.d.h.v. een overheidssubsidie. Deze subsidie zorgt ervoor dat tot 30% van de kosten, voor het door ons aangeboden advies, door de overheid wordt betaald.

Tevens kan u als organisatie bij ons opleidingen volgen gelinkt aan softwarekwaliteit en – bewaking. Hiervoor wordt een publiek aanbod aangeboden op de website van The Bright Academy en verzorgen we op maat gemaakte opleidingen volgens uw noden. Ook hier geldt dat de overheid een deel van uw kosten draagt, om deze opleidingen te volgen.

Hoeveel subsidies kan u krijgen?

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20% steun genieten via de kmo-portefeuille. U krijgt maximaal € 7.500 steun per jaar.

Vraagt u onze adviesverlening of volgt u een opleiding bij ons in het kader van cybersecurity? Dan is er zelfs een verhoogde steun!

  • Kleine ondernemingen genieten van 45% tussenkomst door de overheid.
  • Middelgrote ondernemingen krijgen hiervoor 35% subsidiesteun.

Hoe vraag ik deze subsidie aan?

Uiteraard dient u als bedrijf onder de KMO definitie te vallen (minder dan 250 werknemers; jaaromzet max. 50 miljoen euro) om van deze subsidiemaatregel gebruik te maken. Via http://www.vlaio.be/ kan u alle overige voorwaarden bekijken en tevens een aanvraag voor deze subsidie indienen. Uiteraard helpen wij u graag met de registratie en aanvraag van de subsidiëring. We zorgen samen met u dat alles hierrond vlotjes verloopt.

Registratienummers voor Brightest NV

  • Opleidingen: DV.O222734
  • Advies: DV.A223196