info@brightest.be
+32 3 450 88 42

KMO Portefeuille

Brightest > KMO Portefeuille

Brightest NV is erkend door de Vlaamse Overheid als dienstverlener op het vlak van ADVIES en OPLEIDINGEN.

In praktijk betekent dit voor u als organisatie dat u gebruik kan maken van onze adviesverlening in Software kwaliteit bewaking en alle deeldomeinen met een overheidssubsidie. Deze subsidie zorgt ervoor dat tot 30% van de kosten voor het door ons aangeboden advies door de overheid wordt betaald.

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal € 7.500 per jaar.

Tevens kan u als organisatie opleidingen volgen gelinkt aan Software kwaliteit en – bewaking. Hiervoor wordt een publiek aanbod aangeboden op onze website en verzorgen we op maat gemaakte opleidingen volgens uw noden. Ook hier geldt dat de overheid een deel van uw kosten draagt om deze opleidingen te volgen.

Uiteraard dient u als bedrijf onder de KMO definitie te vallen (minder dan 250 werknemers; jaaromzet max.50 miljoen euro) om van deze subsidiemaatregel gebruik te maken; via http://www.vlaio.be/ kan u een aanvraag voor deze subsidie doen.

Uiteraard helpen wij u graag met de registratie & aanvraag van de subsidiering. We zorgen samen met u dat alles hier rond vlotjes verloopt.

registratie nummers:

  • Opleidingen: DV.O222734
  • Advies: DV.A223196